Sladká a slaná ovesná kaše – několik jednoduchých receptů pro každého

V dalším vydání

Ti, kteří nemají rádi sladké, najdou na našem portálu také recepty na suché ovesné vločky, například s houbami a medem.

Složení: 1:

(na 2 porce)100 g ovesných vloček1 šálek vody1 šálek mléka150 g čerstvých hub150 g vepřové panenky1 malá cibule2 lžíce másla2 sůl a pepř podle chuti

Způsob přípravy:

V hrnci smíchejte vodu a mléko, přiveďte k varu. Přidejte chlebové tyčinky, 1/3-1/2 lžičky soli, zamíchejte a snižte ttu. Za stálého míchání vařte asi 20 minut. Maso a houby omyjte a nakrájejte natky. Cibuli nakrájejte nadrobno. Na pánvi rozehřejte máslo, osmahněte cibuli, poté přidejte maso, osolte a opepřete a osmahněte. Přidejte houby a vařte dalších asi 10 minut (v případě potřeby dochuťte). Na talíře nalijte ovesnou kaši, navrch položte porce masa a hub a ihned podávejte.

¬Zdroj: Ugotuj.to

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Restaurace Rebellion Praha

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: