Jak připravit domácí hovězí maso? Konzervování konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované konzervované

Domácí uzeniny se bezkonkurenčně vyrovnají výrobkům z obchodu. Proto se vtí udělat si kdykoli solidní zásobu do zásoby pro domácí menu. Kiełbasa prezesówka připravená ve sklenicích se v této roli skvěle osvědčí. Jejím tajemstvím je domácí chuť a správný způsob konzervace.

Kiełbasa prezesówka – může stát ve spíži roky a stále bude chutnat skvěle.

Místo nákupu zásob masných výrobků v obchodech se vtí vsadit na ty domácí. Díky tomu bude spíž mnohem bohatší a my budeme moci kdykoli sáhnout po pochoutceé chuti, bez gramu umělých a škodlivých konzervantů. Tímto způsobem představujeme klobásu do sklenic, tedy prezesówku, která potěší svou domácí chutí a neuvěřitelnou vůní.

Prezesówka je recept na klobásu do sklenic, která vydrží ve spíži několik měsíců nebo dokonce let. Při správné trojnásobné konzervaci zůstane maso stále čerstvé, chutné a bohaté na venkovské chutě. Stačí se zásobit kvalitním masem, směsí koření a tuctem sklenic. Příprava je triviální a výsledek potěší i ty největší milovníky masa a domácích chutí.

Podívejte se na video Recept na přípravu venkovských klobás

Recept na prezidentské klobásy. Uzavřete maso do sklenice a vychutnejte si šílenou chuť.

Složení: 1:

  • 1 kg syrové slaniny,
  • 2 kg vepřové krkovice,
  • 2 lžíce soli,
  • 2 lžíce sušené majoránky,
  • lžíce granulovaného česneku,
  • lžíce cukru,
  • 1,5 šálku vody,
  • čerstvě mletý černý pepř.

Způsob přípravy:

  1. Začněte nákupem kvalitního masa. Pokud si vyberete porci u místního řezníka nebo v důvěryhodném řeznictví, můžete si být jisti, že klobása bude chutnat dokonale.
  2. Maso nakrájejte na menší kousky, přistupte k mletí. Vepřovou krkovici umelte na větším mlýnku, slaninu na o něco menším.
  3. Hotové maso vložte do velké mísy. Dochutíme solí, pepřem, majoránkou, cukrem a česnekem.
  4. Celou směs důkladně promíchejte a postupně přidávejte vodu.
  5. Všechny ingredience by se měly dobře spojit – celé to přikryjte fólií a dejte do lednice alespoň na 12 hodin. Pak bude masoé veškerého koření.
  6. Druhý den masovou směs znovu promíchejte a dejte ji do sklenic. Skleněné sklenice nte do 3/4.
  7. Nyní přejdeme ke konzervaci naší klobásy. Dno velkého hrnce vyložte bavlněnou látkou. Uspořádejte sklenice tak, aby se vzájemně nedotýkaly. Vše zalijte vodou – měla by sklenice pokrýt do 3/4 jejich výšky.
  8. Vodu přiveďte k varu, poté snižte ttu na minimum a vařte dvě hodiny. Po nutí této doby nechte sklenice vychladnout.
  9. Celý postup opakujte dva dny po sobě. Stejným způsobem zavařujte i sklenice – po vyvaření vody však zkraťte čas na 30 minut.
  10. Hotovou klobásu ve sklenicích uložte do spíže nebo na tmavé chladné místo. Dobrou chuť!
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Restaurace Rebellion Praha

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: