Takový chřest zmizí z talířů během několika minut. Já ho podávám s těmito ingrediencemi, vyjdou úžasně.

Jaro už zavítalo na trhy a do obchodů se zeleninou, kde regály přetékají nejrůznějšími pochoutkami. Kromě nové zeleniny nyní najdete i nové zelí, nové brambory a štědrou porci zeleně. Jedním z produktů, které stojí za to zařadit do svého jídelníčku, je samozřejmě chřest, který lze připravit na řadu způsobů. Náš recept je však skutečným mistrovským dílem, a to jen z několika málo ingrediencí.

Viz video Tohle vás potěší! Pečený lilek s jogurtem a čerstvým salátem

Chřest s těmito přílohami zmizí z vašich talířů během několika minut.

Chřest je buď milován, nebo nenáviděn. Tato mimořádně chutná zelenina je nejen vynikajícím zdrojem vitaminů, ale i produktem, který na talíři vypadá šíleně dobře a navíc šíleně dobře chutná téměř v jakékoli podobě. Lze je grilovat, péct, smažit nebo blanšírovat – ale dnes vám je chceme představit ve společnosti zcela neobvyklého produktu.

Předchozí recepty na chřest mohou být minulostí, protože verze s těstem filo je skutečným mistrovským dílem, které se vyrovná nejlepším kuchařům. Pokrm je velmi jednoduchý na přípravu, ale jeho servírování a chuť mají wow efekt, který ohromí i ty největší gurmány. Vtí se však dát si pozor i na zálivky, jako je olivový olej nebo parmazán, které se k této nádherné zelené zelenině skvěle hodí.

Recept na chřest v těstíčku – jsou tak dobré, že jim nikdo neodolá.

Ingredience: 1:

  • svazek zeleného chřestu,
  • rohlík z těsta filo,
  • 100 g parmazánu,
  • olivový olej.
  • Jogurtová a bylinková omáčka k podávání.

Způsob přípravy:

  1. Začněte zeleninou. Chřest pečlivě omyjte, osušte a odřízněte necitlivé konce.
  2. Tip – špičky můžete použít do polévky nebo je můžete zmrazit.
  3. Poté na pracovní desce rozválejte těsto filo. Nezapomeňte, že rychle schne, takže se vtí být dynamický.
  4. Nat těsta položte chřest a zeleninu pěkně zabalte. Opakujte s dalším chřestem, dokud nespotřebujete všechny ingredience.
  5. Celé to pokapejte olivovým olejem a bohatě posypte parmazánem.
  6. Takto připravený chřest pečte asi 10 minut při 190 stupních.
  7. Chřest v těstíčku podávejte samostatně nebo například s jogurtovou a bylinkovou omáčkou, pochutnejte si!
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Restaurace Rebellion Praha

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: