Oběd pro zaneprázdněné. Je jednoduchý, chutný a zdravý. Zvládnete ho připravit za pouhých 15 minut

Většina z nás tráví dny mimo domov. Škola, univerzita nebo práce mohou být velmi únavné, takže vyhlídka na několikahodinové vaření večeře se nezdá příliš lákavá. Místo toho, abyste se vyčerpávali nebo, což je ještě horší, sáhli po tzv. hotových výrobcích z obchodu, stojí za to pořídit si recept na expresní jídlo, které je nejen chutné, ale také správně vyvážené. Zde je nápad na chutný a jednoduchý pokrm, v jehož hlavní roli je ryba a zelenina.

Viz video Indický losos s rýžovými nudlemi v omáčce ze smetanového sýra

Rychlá a snadná večeře pro zaneprázdněné lidi. Vychází chutně a zdravě

Losos je obzvláště bohatý na nenasycené omega-3 mastné kyseliny a kvalitní bílkoviny. Je cenným zdrojem vitaminů: A, B6, D a E, železa, vápníku, fosforu, hořčíku, jódu a selenu. Díky bohatství svých nutričních hodnot by tato ryba měla být součástí našeho pravidelného jídelníčku. Prospěje zejména těm, kteří bojují s vysokým krevním tlakem a vysokou hladinou cholesterolu. V kombinaci se směsí zeleniny tvoří zdravý, sytý a chutný pokrm, který lze snadno připravit po dlouhém dni v práci. Nemělo by nám to zabrat více než čtvrt hodiny. Smaženou zeleninu můžeme také snadno nahradit oblíbeným salátem nebo salátem. Hodně štěstí!

Složení: 1:

  • 1 filet z lososa,
  • půl balíčku mražené zeleniny,
  • 3 stroužky česneku,
  • 1 snítku rozmarýnu nebo půl lžičky koření,
  • 1 lžička másla,
  • 2 lžičky olivového oleje,
  • sůl a pepř.

Smažený losos se zeleninou. Způsob přípravy

Připravte si dvě pánve. V každé z nich rozehřejte lžičku olivového oleje. Na jednu z nich položte lososa kůží dolů a na druhou mraženou zeleninovou směs. Po několika minutách lososa otočte na druhou stranu a pět minut smažte na střednímmeni. Přidejte k němu máslo, česnek a rozmarýn. Rybu navíc osolte a opepřete. Zeleninu čas od času promíchejte, aby byla rovnoměrně propečená. Posypte je svým oblíbeným kořením. Posypte svým oblíbeným kořením, například pálivou nebo uzenou paprikou, provensálskými bylinami nebo tymiánem. Hotový pokrm přendejte na talíř. Pokud chcete, můžete si k nim připravit domácí omáčku nebo dip. Dobrou chuť!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Restaurace Rebellion Praha

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: