Kniha molekulární kuchyně
V Restauraci Rebellion Vám exkluzivně nabízíme ke koupi knížku Molekulární kuchyně profesora Miroslava Raaba.
Knížka čtenáře velmi lehce a s lidským přístupem zasvětí do problematiky přípravy pokrmů z vědeckého hlediska. Publikace si do vínku nedala za úkol být kuchařkou či příručkou zdravé výživy, ale srozumitelně vysvětlit chemickou a fyzikální podstatu tradičních i moderních kuchařských postupů. Objasní nám, které molekuly vaříme, pečeme, jíme a pijeme, a co se s nimi přitom děje.
Zcela jistě Vás přinutí k zamyšlení a vlastním kuchařským experimentům. Po jejím přečtení budete pod pokličku či do trouby nahlížet jinak, budete totiž odhalovat tajemství přípravy pokrmů na molekulární úrovni.
Cena:
- osobní odběr v restauraci 250,-Kč
- na dobírku +90 kč poštovné ( pro objednávku zašlete email se jménem a adresou doručení na adresu [email protected])